Wie zijn wij?

Even voorstellen...

 

 

 

 

Welkom op onze site 't Gebakje!  Mijn naam is Sharon Michels. Vanaf kinds af aan vond ik het al heerlijk om te  bakken. Het begon met koekjes en cupcakes, maar al gauw wou ik ook taarten gaan bakken.   En deze hobby is nu uit gebreid tot 't Gebakje.  Ik vind het heerlijk als ik zie hoe mensen kunnen genieten van het gebak dat ik voor ze heb gebakken. 

 

 


Wat voor'n gebak kunt u vinden bij 't Gebakje?

 

 

't Gebakje is heel uitgebreid.  Marsepein taarten, Fondant taarten, Cupcakes met marsepein of fondant, Cupcakes met een toef botercrème of bavarois, cakes, vlaaien, appeltaarten, slagroomtaarten, kwark/ bavarois taarten, bavarois desserts, taarten met eetbare afbeeldingen/ prints/ foto's, schooltraktaties  en ga zo maar door!  

 

Omdat wij veel diversiteit hebben betreft smaken, is het makkelijker om te bestellen via mail: hetgebakje@outlook.com

 

 


Bestel- Levertijd

Wilt u bestellen? Bestel dan liefst zo snel mogelijk.  

Het beste is het om zo snel mogelijk uw gebak te bestellen, als u weet wanneer u het nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw gebak door 't Gebakje geleverd kan worden.  Dit om teleurstelling te voorkomen.  Als ik namelijk een weekend te veel bestellingen heb staan, moet ik soms helaas ook nee zeggen. Is het kortdag, en twijfelt u? Geen probleem, mail ons. U krijgt direct antwoord of het nog mogelijk is om bij 't Gebakje te bestellen.

 

Bestellingen worden op datum en tijdstip van te voren afgesproken. 

 

 


De producten

Wij van 't Gebakje werken de met bak producten van Bakzolder BV. Wij gaan voor kwaliteit, en van het merk Bakzolder zijn wij overtuigd dat de bak producten van zeer hoge kwaliteit zijn. En doordat Bakzolder BV een zeer  ruim assortiment heeft,  is er oneindig veel te kiezen.  

 

 Heeft u vragen, opmerking of wilt u gebak bestellen? Mail ons: hetgebakje@outlook.com

     Bestellen? Bij 't Gebakje vragen wij alleen om een naam &  e-mail adres . Hier zullen wij de facturen naar toe mailen. Uw naam zal gekoppeld worden aan een klant nummer, en uw bestelling aan een factuurnummer.  Facturen, met uw naam zullen  7 jaar bewaard blijven. ( fiscale bewaarplicht). Uw e-mail adres  zullen wij na maximaal 6 maand verwijderen. Zodra wij de bestelling hebben afgeleverd zullen wij de e-mails verwijderen.  Wij gebruiken uw e-mail alleen voor vragen over uw bestelling  of om  uw factuur te mailen. Wij verwerken de gegevens alleen op de thuis computer. Deze is beschermd met avg. 't Gebak, wat u heeft besteld, zal  zichtbaar worden op onze website, Facebook & Instagram . Besteld u gebak met foto's zullen wij altijd de personen onzichtbaar maken  i.v.m. privacy. Tussen het afhalen en de foto plaatsen op Facebook/ website & Instagram zal altijd minimaal 12 uur tussen zitten. Wilt u dat de foto pas later wordt geplaatst of helemaal niet? Dan kunt u dit ten alle tijden aan mij door geven, en zal ik ze ook niet plaatsen.   Let op, doordat wij de foto's van het gebak op internet plaatsen, is het wel mogelijk dat u deze ook op zoekmachines kunt terug vinden zoals google.  

Deze website is onderdeel van Jimdo. U kunt hun privacyverklaring hieronder lezen.

 

Contact

Voldersdreef 506, 7328 CC Apeldoorn
0653467797 // hetgebakje@outlook.com