Welkom in de bakkerij

Hier ziet u een overzicht van de mogelijke taarten, cupcakes en gebakjes! Heeft u speciale wens? Stuur ons een mailtje, en we maken er iets moois & lekkers van!


Fondant & marsepein taarten

Fondant en Marsepein taarten kunnen in elk gewenst thema besteld worden. De taarten worden standaard gevuld met banketbakkersroom en bavarois. U kunt uit maar liefst 24 smaken bavarois kiezen! De taarten worden afgesmeerd met botercrème. En zullen daarna met marsepein of fondant bekleed worden

opties

Wilt u de taart liever afgesmeerd hebben met een chocolade ganache? of liever jam in uw taart als vulling? Dit is ook mogelijk bij ons. Geef dit dan gelijktijdig met het plaatsen van de bestelling door.

Appeltaarten, Slagroom-            taarten & meer

Ook voor heerlijke appeltaarten, Slagroomtaarten, Schwarzwalder kirsch taarten, mokkataarten en nog veel meer andere heerlijke soorten taarten kunt u bij 't Gebakje terecht. 

Wilt u een specifieke taart bestellen maar staat hij niet in onze prijslijst? Mail dan naar: hetgebakje@outlook.com. 

Taarten met foto's,                    Afbeeldingen & logo's

Heeft u iets te vieren? En wilt u dit doen met een foto, afbeelding of logo op uw taart? Dat kan! Stuur ons de gewenste afbeelding/ foto of logo en wij zullen het op de taart plaatsen. Eetbare prints kunnen op fondant/ marsepein taarten, slagroomtaarten en vlaaien. De print is 100% eetbaarDriptaarten

Driptaarten zijn heerlijke met botercrème afgesmeerde taarten. Deze taarten zijn gevuld met banketbakkersroom en bavarois of jam. De drip kunt u bestellen in de chocolade smaken: Wit, melk of puur. Of in de heerlijke glazuur smaken: advocaat, banaan, aardbei, limoncello, karamel, kers, of neutraal. De decoraties op een driptaart zullen in overleg gaan omdat wij de decoraties zullen aanpassen naar de smaak en/of thema van de driptaart.

Cupcakes

Cupcakes kunt u bij 't Gebakje in diverse varianten bestellen.  Bekleed met fondant of marsepein of opgespoten met Botercrème of bavarois. Bij beide varianten kunt u zelf het thema kiezen. Ook kunt u bij 't Gebakje de maat van de cupcakes kiezen. U heeft de keuze uit 2 maten: standaard cupcakes deze zijn circa 5 cm of mini cupcakes  deze zijn circa 3,5 cm doorsnede.

 

 

Cijfer/ letter taarten

 

De Hit van dit moment bij 't Gebakje! Cijfer taarten. Cijfertaarten kunnen worden gemaakt van koek, cake of brownie. De cijfertaarten worden opgespoten met bavarois. De smaak hiervan mag u zelf uitkiezen! Ook kunnen deze taarten in speciale thema's worden besteld.      Bestellen? Bij 't Gebakje vragen wij alleen om een naam &  e-mail adres . Hier zullen wij de facturen naar toe mailen. Uw naam zal gekoppeld worden aan een klant nummer, en uw bestelling aan een factuurnummer.  Facturen, met uw naam zullen  7 jaar bewaard blijven. ( fiscale bewaarplicht). Uw e-mail adres  zullen wij na maximaal 6 maand verwijderen. Zodra wij de bestelling hebben afgeleverd zullen wij de e-mails verwijderen.  Wij gebruiken uw e-mail alleen voor vragen over uw bestelling  of om  uw factuur te mailen. Wij verwerken de gegevens alleen op de thuis computer. Deze is beschermd met avg. 't Gebak, wat u heeft besteld, zal  zichtbaar worden op onze website, Facebook & Instagram . Besteld u gebak met foto's zullen wij altijd de personen onzichtbaar maken  i.v.m. privacy. Tussen het afhalen en de foto plaatsen op Facebook/ website & Instagram zal altijd minimaal 12 uur tussen zitten. Wilt u dat de foto pas later wordt geplaatst of helemaal niet? Dan kunt u dit ten alle tijden aan mij door geven, en zal ik ze ook niet plaatsen.   Let op, doordat wij de foto's van het gebak op internet plaatsen, is het wel mogelijk dat u deze ook op zoekmachines kunt terug vinden zoals google.  

Deze website is onderdeel van Jimdo. U kunt hun privacyverklaring hieronder lezen.

 

Contact

Voldersdreef 506, 7328 CC Apeldoorn
0653467797 // hetgebakje@outlook.com